spacer.png, 0 kB
 
Articole noi publicate:

Bunatate, Adevar, Dreptate - O nouă carte de Iosif Ton

Cu ajutorul lui Dumnezeu si din inspiratia Lui, am scris o noua carte cu acest titlu.
Cu voia lui Dumnezeu, o voi publica mai intai sub forma de serial pentru ca in felul acesta ajunge mult mai repede in mainile cititorilor.
Voi publica cate un fragment la interval de doua zile.
Începem astazi cu o scurta introducere
Orice comentarii, observatii, va rog sa mi le trimiteți prin e mail, direct mie personal

cu dragoste pentru toti,
Iosif Ton

 
Muntele Golgota si Muntele schimbarii la fata

Adeseori, când oameni apropiați nouă ne produc răni, se instalează în noi un duh de amărăciune, un duh de respingere, un duh de separare.

Când devenim conștienți că starea noastră spirituală nu-i bună şi vrem să ne eliberăm şi să căpătăm din nou o atitudine de bunătate şi de iubire şi un duh de unitate, constatăm că nu o putem face. Putem noi să ne poruncim nouă înșine să fim altfel?

Să ne uităm la Efeseni 1: 17-22 (şi 2:6) şi să ne rugăm se împlinească cu noi rugăciunea apostolului Pavel să căpătăm un duh de înțelepciune şi să ni se deschidă ochii ca să pricepem şi să vedem ce a făcut nemărginita mărime a puterii lui Dumnezeu când L-a făcut pe Fiul Său una cu noi şi El a murit unit cu noi, a înviat unit cu noi şi s-a înălțat la cer unit cu noi. Gândul se continuă în 2 Corinteni 5:14-16, unde Pavel scrie: „deoarece considerăm că dacă Unul singur a murit pentru toţi, toţi deci au murit. Şi El a murit pentru toţi, pentru ca cei ce trăiesc să nu mai trăiască pentru ei înșiși, ci pentru Cel ce a murit şi a înviat pentru ei.”

Prin întrupare, Fiul lui Dumnezeu, în postură de „al doilea Adam”, a murit ca să repare tot ce a stricat „primul Adam”. Numai identificându-Se cu noi toţi, putea El să reverseze şi să redirecționeze totul pentru toţi oamenii.

Fenomenul acesta fundamental al lucrării lui Dumnezeu cu omenirea are consecinţe multiple şi aplicații multiple. Nu avem spațiu nici măcar să le amintim pe toate. Noi vom folosi lucrarea aceasta a lui Dumnezeu în Cristos numai pentru a găsi răspunsul la situația pe care am descris-o în primele două paragrafe.

Pe muntele „schimbării la față,” cei trei ucenici au ajuns la momentul în care „nu L-au mai văzut decât pe Isus singur”. Dacă ni se deschid ochii şi ni se luminează mintea ca să înțelegem textele explicate mai sus despre unirea Fiului lui Dumnezeu cu noi, ajungem să-L vedem pe Isus în toţi oamenii şi să înțelegem că ceea ce facem oamenilor Îi facem lui Isus (Matei 25:41-46)!

Dacă eu m-am lăsat afectat de răul pe care mi l-a făcut fratele meu şi am acum aversiune față de el, înseamnă că am aversiune față de Isus!!

Citeste mai departe...
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
   
Joomla Template by Joomlashack
free joomla templates joomla tutorials joomla themes
Startseite

Erste

Ewige Tabelle

{mosgeda}alle_gegner_91_08 {/mosgeda}

Ewige Scorerwert.

{mosgeda}alle_spieler_91_08{/mosgeda}

Freundschaftsspiele

Freundschaftsspiele 2007/08

Fr. 05.10.07   Wild Boys Chemnitz - EV Pegnitz   3:6 (2:3,1:2,0:1)

Sa. 06.10.07   EC Erkersreuth - Wild Boys Chemnitz   7:5 (2:0,2:1,3:4)

So. 14.10.07   Wild Boys Chemnitz - EC Erkersreuth   6:4 (2:0,4:3,0:1)

So. 21.10.07   Wild Boys Chemnitz - Ice-Rebells Waltershausen   16:4 (8:0,3:2,5:2)

Fr.  26.10.07   19:45 Uhr   Wild Boys Chemnitz - EHV Schönheide

Sa. 27.10.07   18:00 Uhr   EHV Schönheide - Wild Boys Chemnitz

Sa. 10.11.07   19:30 Uhr   Ice-Rebells Waltershausen - Wild Boys Chemnitz

Scorerwertung

{mosgeda}scorer_10_11{/mosgeda}

{mosgeda}torhueter{/mosgeda}

Archiv Wild Boys